Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Karaburun

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Karaburun, Karaburun Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, Karaburun Gayrimenkul Değerleme, Gayrimenkul Değerleme Karaburun, Karaburun Gayrimenkul Uzmanı, Gayrimenkul Uzmanı Karaburun

Gayrimenkul değerleme uzmanı Karaburun

bölgesinde arayışlarınız için sunduğumuz hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Alanında uzman değerleme uzmanları olarak İzmir ve çevresinde yer alan taşınmazlar ile ilgili olarak değerleme raporları, teknik raporlar ve davaya konu taşınmazlarınız için danışmanlık hizmeti vererek, yatırımcılar ve bireysel olarak gayrimenkul sahibi kişiler için destek sunuyor karar alma süreçlerine yardımcı oluyoruz.

Genellikle emlak değerleme uzmanı olarak da bilinen değerleme uzmanları olarak İzmir’ in tüm ilçelerindeki gayrimenkullere için uzman eşliğinde danışmanlık desteği veriyoruz.

İzmir ve çevresinde gayrimenkul ekspertiz talepleriniz ile ilgili olarak uzman desteği almak isterseniz bize ulaşabilirsiniz.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Karaburun Kimdir?

Gayrimenkul değerleme uzmanlığı Karaburun

Değer bir varlığın para ile ölçülebilen karşılığıdır. Gayrimenkul Değerleme, bir gayrimenkulün, gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak takdiri anlamına gelir.

Tüzel veya özel kişi mülkiyetinde bulunan gayrimenkul/gayrimenkullerin değişik ihtiyaçlara cevap vermek amacıyla gayrimenkul ve gayrimenkul üzerindeki hak ve mükellefiyetleri konusunda uzman kişilerce çeşitli değerleme yöntemleri kullanılarak belirli bir tarihteki olası değerinin bağımsız ve tarafsız olarak belirlenmesi ve rapor haline getirilmesini kapsayan hizmettir.

Değerleme mesleği, borç verme ve teminat amaçlı gayrimenkuller, kamulaştırma, özelleştirme, uyuşmazlık ve mülkiyet davaları, kentsel dönüşüm, sigorta, vergi, gayrimenkul içerikli finansal varlık ve hakların değerlemesi vb. çok geniş ölçekte uygulama alanı bulmaktadır.

Değerleme mesleğini ifa edenlere Değerleme Uzmanı adı verilir.

Gayrimenkul değerleme uzmanı olmak için ön koşul üniversitelerin dört senelik bölümlerinden mezun olmak, SPK tarafından düzenlenen sınavlar sonucu verilen Gayrimenkul Değerleme Uzmanı lisansı almaya hak kazanmış olmak ve alanında en az üç yıllık mesleki tecrübeye sahip olmaktır.

Bu kapsamda İzmir Karaburun çevresinde de ilgili hizmeti sunmaktayız.

Şirketimiz Hangi Taşınmazlar İçin Değerleme Raporu Hazırlamaktadır?

Kuruluşumuz, ticari amaçlı yapılar, arsa ve araziler, sınai nitelikli taşınmazlar, enerji tesisleri, eğlence tesisleri, hizmet gayrimenkulleri, turizm gayrimenkulleri, antrepolar, tersane ve limanlar ve toplu konutlar için ilgili hizmetleri gerçekleştirmektedir.

Bu anlamda sadece bireysel olarak hak sahipleri değil, daha büyük amaçlı olarak gayrimenkul sahibi olan müşterilerimize de bu anlamda hizmetler sunmaktayız. Sunduğumuz bu hizmetler sadece değerleme raporu ile sınırlı kalmayıp, teknik danışmanlığı da barındırmaktadır.

Değerleme Raporu Talebinde Bulunan Müşteri Portföyümüz

Kuruluşumuz bireysel, özel ve devlet kurumları, GYO’lar, yatırım şirketleri gibi tüm kuruluş veya bireysel yatırımcılara, hak sahiplerine hizmet sunmaktadır.

Bu kapsamda sizler de gayrimenkul değerleme uzmanı Karaburun hizmetimizden yararlanmak üzere bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

Paylaş:

Şimdi Keşfedin!

Blog

Kentsel Dönüşüm ve Arsa Payı

Kentsel Dönüşüm ve Arsa Payı Kentsel dönüşüm, genellikle kamu ve özel sektör işbirliğiyle, yapıların yeniden şekillendirilerek, şehirlerin daha yaşanabilir hale getirilmesini amaçlar. Yapıların ömrünü tamamlaması,

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İzmir, İzmir Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, İzmir Gayrimenkul Değerleme, Gayrimenkul Değerleme İzmir, İzmir Gayrimenkul Uzmanı, Gayrimenkul Uzmanı İzmir
Blog

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İzmir

Gayrimenkul değerleme uzmanı İzmir bölgesinde arayışlarınız için hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Şirketimiz bünyesinde, tecrübe belgesi sahibi Gayrimenkul değerleme uzmanı tarafından taşınmazlarınızın değerlemesi yapılmaktadır. Bu anlamda alanında uzman,