Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Urla

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Urla, Urla Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, Urla Gayrimenkul Değerleme, Gayrimenkul Değerleme Urla, Urla Gayrimenkul Uzmanı, Gayrimenkul Uzmanı Urla

Değer takdiri amaçlı gayrimenkul değerleme uzmanı Urla hizmetimiz yanında davaya konu taşınmazlar ile ilgili gayrimenkul  danışmanlık hizmeti de sunuyoruz.

İzmir gayrimenkul değerleme ve bilirkişi olarak İzmir ve ilçelerindeki pek çok gayrimenkulün değerini belirlemenin yanı sıra söz konusu gayrimenkuller ile ilgili teknik danışmanlık sunuyoruz.

Bu anlamda İzmir ve çevresinde böyle bir hizmete ihtiyaç duyuyorsanız bize ulaşabilirsiniz.

Gayrimenkul Değerleme Nedir?

Genel anlamda gayrimenkul değerleme, bir gayrimenkulün değerinin, mevcut gündeki ve durumdaki piyasa şartları baz alınarak ve doğru araştırma, doğru raporlama işlemleri gerçekleştirilerek değerinin tarafsız şekilde belirlenmesi anlamında gelmektedir.

Bu anlamda bizler bu işlemleri gayrimenkul değerleme uzmanı urla olarak gerçekleştirmekte ve her zaman mevcutta hizmet verdiğimiz ilçelerdeki gayrimenkul değerlerine hâkim bir şekilde işlemlerimizi gerçekleştirmekteyiz.

Gayrimenkul Değerleme Sürecimiz Nasıl İşliyor?

Gayrimenkul değerleme süreci içerisinde emlak değerleme uzmanları olarak da bilinen gayrimenkul değerleme uzmanları

-Değerleme konusu taşınmaz ile ilgili güncel tapu kaydı alır.

-Güncel imar durumu alınır, ilgili belediye ve tapu müdürlüklerinde arşiv incelemesi yapılarak taşınmazın yasal durumu araştırılır, ilgili tapu müdürlüğü ve kadastro biriminde konum tespiti yapar.

-Mahallinde inceleme yapılarak taşınmazın yasal belgeleri ile uyumlu olup olmadığı ve üzerindeki yapıların mimari projesi ile uyumlu olup olmadığını araştırır. Yapılar maliyet yöntemi ile değerlenir.

-Arsa ve tarla raporlarında alternatif kullanım imkanlarını araştırır.

-Gelir getiren mülklerin değerlemesinde (Otel, Akaryakıt İstasyonu vb…) gelir yöntemleri kullanarak ticari karlılıkları araştırır.

-Değerlenen taşınmaz yakınında bulunan satılık ve satılmış benzer taşınmazlar bulur, emsal karşılaştırma yöntemi kullanarak değer araştırması yapar.

Gayrimenkul Değerleme Hizmetlerimiz

İzmir ve çevresinde hizmet verirken sadece gayrimenkul değerleme değil ek olarak teknik danışmanlık ve dava konusu taşınmazlar ile ilgili danışmanlık hizmeti sunmaktayız. Bu kapsamda söz konusu hizmetlerimiz;

  1. Değerleme raporu
  2. Teknik rapor
  3. Fiyat araştırmaları
  4. Şerefiyelendirme çalışmaları
  5. Kira bedeli tespiti
  6. Risk analizi
  7. İnşaat seviye tespiti
  8. Proje geliştirme
  9. İmar ve Gayrimenkul ve Kentsel dönüşüm mevzuatı danışmanlığı
  10. Arsa payı hesaplama

Gerçekleştirdiğimiz tüm bu hizmetler, gayrimenkul değerleme uzmanlığı çevresinde tarafsız olarak gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda sizler de eden gayrimenkul değerleme uzmanı Urla hizmetimizden faydalanmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Paylaş:

Şimdi Keşfedin!

Blog

Kentsel Dönüşüm ve Arsa Payı

Kentsel Dönüşüm ve Arsa Payı Kentsel dönüşüm, genellikle kamu ve özel sektör işbirliğiyle, yapıların yeniden şekillendirilerek, şehirlerin daha yaşanabilir hale getirilmesini amaçlar. Yapıların ömrünü tamamlaması,

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İzmir, İzmir Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, İzmir Gayrimenkul Değerleme, Gayrimenkul Değerleme İzmir, İzmir Gayrimenkul Uzmanı, Gayrimenkul Uzmanı İzmir
Blog

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İzmir

Gayrimenkul değerleme uzmanı İzmir bölgesinde arayışlarınız için hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Şirketimiz bünyesinde, tecrübe belgesi sahibi Gayrimenkul değerleme uzmanı tarafından taşınmazlarınızın değerlemesi yapılmaktadır. Bu anlamda alanında uzman,